L'UJI rep 2,5 milions d'euros per a finançar les seues investigacions

Les ajudes formen part del Pla Estatal d'Investigació Científica i Tècnica i d'Innovació 2017-2020

Educació 07 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
uji-castellon-plaza-efe_forCrop

L'Agència Estatal d'Investigació ingressa 2,5 milions d'euros a l'àrea d'investigació de la Universitat Jaume I per al desenvolupament de 24 nous projectes dins del marc del Pla Estatal d'Investigació Científica i Tècnica i d'Innovació 2017-2020.

L'objectiu és que la universitat castellonenca destine aquests recursos a investigacions científiques i tècniques d'alta qualitat, novetat i rellevància, que siguen útils a nivell social i econòmic.

Les ajudes, el pressupost íntegre de les quals serà destinat a despeses de personal, equipament i material fungible, despeses de viatges, publicacions científiques i patents, entre altres, durarà de dues a quatre anys.

Les ajudes i subvencions aconseguides també inclouen l'assignació de quasi un milió d'euros addicional per a formalitzar 10 contractes de personal investigador en formació a l'Escola de Doctorat.

El finançament afecte a diferents camps de coneixement; concretament, quatre projectes de psicologia, tres de matemàtiques i ciències socials, i dues per a cadascuna d'aquestes especialitats: dret, química, nous materials avançats, tecnologies de la informació i les comunicacions, i ciències físiques.

Aquest conjunt d'ajudes prové de les convocatòries realitzades en el 2019, en les quals es van presentar 6.533 propostes de les quals han sigut finançades 2.918. El procés de selecció està a càrrec de 7.900 científics i científiques experts en les diferents temàtiques.

Te puede interesar
Lo más visto