Un home i una dona detinguts després de negar-se a complir les mesures sanitàries en un local del Grau

La dona va agredir a un dels agents després d'una forta discussió

Successos 07 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
1209_1

La Policia Local de Castelló va detindre la nit del passat dissabte a un home de 56 anys i a una dona de 47 per negar-se a posar-se la màscara i a respectar la distància de seguretat. Els detinguts van protagonitzar una alterada discussió amb els agents a la terrassa d'un restaurant del Grau, que va finalitzar amb l'agressió de la dona sobre un dels policies.

L'amo del local d'oci situat al carrer Canalejas va realitzar una anomenada al 092 en observar que aquestes dues persones estaven causant molèsties a la resta de clients, a més de no estar respectant les mesures de prevenció davant la Covid-19 i de fer cas omís a les insistències del personal del local.

Després de la discussió, els agents van indicar a la parella que isqueren del lloc amb la màscara posada, al que la dona va respondre llançant-se contra un d'ells i procurant-li diverses esgarrapades. Finalment, tots dos van ser detinguts per presumpte delicte de presumpte delicte de desobediència greu i atemptat a Agent de l'Autoritat.

Te puede interesar
Lo más visto