La Fira de Sant Miquel d'Onda passarà dels carrers a l'interior de 60 establiments hostalers per la covid

L'esdeveniment té com a objectiu promoure el comerç local del municipi

General 08 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
1312057_1

La tradicional Fira de Sant Miquel d'Onda se celebrarà del 21 al 27 de setembre d'una manera diferent al de passades edicions a causa de la pandèmia de coronavirus. La fira comercial promoguda pel consistori onder juntament amb Onda Centre Comercial i HosturiOnda no es realitzarà a la carrers del municipi enguany, sinó que es traslladarà a 60 establiments hostalers.

Cadascun d'aquests locals exposarà els productes de roba, papereria, joieria, llibreria i gastronomia, entre molts altres. L'atractiu de la fira són les ofertes, descomptes i sortejos que enguany vénen de la mà de Hosturionda i Onda Centre Comercial, amb "l'objectiu d'incentivar el comerç local i l'economia", tal com assenyala la regidora de Promoció Econòmica, María Baila.

Per a optar als sortejos de quatre vals de 50 euros per a consumir en locals adherits a Hosturionda i sis vals de 30 euros per a compres en establiments del Centre Comercial, els clients han de segellar quatre encunys en diferents comerços. Per a guiar-se millor, els visitants disposaran d'un mapa amb tots els locals que participen en l'esdeveniment.

La fitxa segellada es podrà depositar en tres localitzacions diferents: Casa de la Cultura, Tourist Info o en cadascun dels establiments participants des del 21 de setembre al 8 d'octubre. Els 10 sortejos es realitzaran a l'Ajuntament una vegada finalitze la Fira de Sant Miquel i el termini estipulat.

Te puede interesar
Lo más visto