Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Fira de Sant Miquel d'Onda passarà dels carrers a l'interior de 60 establiments hostalers per la covid

L'esdeveniment té com a objectiu promoure el comerç local del municipi

General 08 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
1312057_1

La tradicional Fira de Sant Miquel d'Onda se celebrarà del 21 al 27 de setembre d'una manera diferent al de passades edicions a causa de la pandèmia de coronavirus. La fira comercial promoguda pel consistori onder juntament amb Onda Centre Comercial i HosturiOnda no es realitzarà a la carrers del municipi enguany, sinó que es traslladarà a 60 establiments hostalers.

Cadascun d'aquests locals exposarà els productes de roba, papereria, joieria, llibreria i gastronomia, entre molts altres. L'atractiu de la fira són les ofertes, descomptes i sortejos que enguany vénen de la mà de Hosturionda i Onda Centre Comercial, amb "l'objectiu d'incentivar el comerç local i l'economia", tal com assenyala la regidora de Promoció Econòmica, María Baila.

Per a optar als sortejos de quatre vals de 50 euros per a consumir en locals adherits a Hosturionda i sis vals de 30 euros per a compres en establiments del Centre Comercial, els clients han de segellar quatre encunys en diferents comerços. Per a guiar-se millor, els visitants disposaran d'un mapa amb tots els locals que participen en l'esdeveniment.

La fitxa segellada es podrà depositar en tres localitzacions diferents: Casa de la Cultura, Tourist Info o en cadascun dels establiments participants des del 21 de setembre al 8 d'octubre. Els 10 sortejos es realitzaran a l'Ajuntament una vegada finalitze la Fira de Sant Miquel i el termini estipulat.

Te puede interesar

Lo más visto

jornades8

Blocaus del Camí del Castell

Redacció
Cultura 28 de diciembre de 2020

Almenara.80 persones han participat en les jornades de portes obertes que s'han realitzat durant els dos últims caps de setmana.

Newsletter