AFANIAD Vinaròs presenta la seu del Centre Ocupacional, Cultural i Social

L'objectiu del centre és millorar les condicions de vida de les persones amb diversitat funcional

General 08 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
WhatsApp-Image-2019-01-11-at-18.29.32-750x350

L'Associació de Familiars amb Xiquets i Adults Discapacitats (AFANIAD) de Vinaròs va presentar ahir la seu del seu Centre Ocupacional, Cultural i Social, situada en l'avinguda Tarragona 37.

El president de AFANIAD Vinaròs, Ramón Gisbert, ha visitat el centre juntament amb la directora tècnica de l'entitat, Silvia, Guerrero, la regidora d'Ocupació, María Cano, i la regidora de Cultura, Anna Fibla, a més dels edils del PP Lluis Gandia i Manolo Celma, i Manuel Herrera de Ciutadans.

Els objectius d'aquest centre són afavorir la inclusió social de joves i adults amb diversitat funcional o problemes de salut mental i millorar així la seua qualitat de vida. Així mateix, també se li oferirà a aquest col·lectiu formació orientada a reduir els seus problemes en l'àmbit ocupacional.

A part dels tallers, aquest centre compta amb una llibreria solidària que ha sigut possible gràcies a la donació de llibres que han fet veïns i col·lectius de la ciutat, així com una zona per a conferències. Aquest centre també acull l'escola de pares.

Te puede interesar
Lo más visto