La mitjana d'ocupació hotelera a Vinaròs és superior a la d'altres destins valencians

El consistori valora positivament la temporada turística d'estiu, tenint en compte la Covid-19

General 09 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
PLAYA-DEL-CLOT-BANDERA-AZUL-2017-667x500

L'edil d'Interés Turístic i Promoció de la Ciutat, Marc Albellala, va aportar ahir el balanç del turisme de Vinaròs durant una temporada estiuenca marcada per la situació de pandèmia.

L'ocupació turística mitjana en allotjaments de Vinaròs aquest estiu ha sigut d'un 71,5%, un percentatge que, malgrat no superar el 89% de l'any anterior, supera a moltes altres destinacions turístiques valencianes, com Benidorm, Cullera o Calp.

Tal com assenyala Albellala, “els hotels han aconseguit durant l'estiu una ocupació mitjana del 63%, els apartaments un 68% i els càmpings un 88%”. L'edil manifesta una valoració moderadament positiva de la temporada "tenint en compte la difícil situació que travessa sector i que altres ciutats turístiques similars a Vinaròs no han superat la mitjana del 60%”.

Referent a la programació cultural d'activitats turístiques a Vinaròs, Albellala extrau una molt bona conclusió, ja que molts dels actes i esdeveniments han sigut tot un èxit.

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto