Castelló instal·larà sis nous banys públics als seus carrers

L'alcaldessa destaca que l'objectiu és millorar el benestar ciutadà

General 09 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
1599630154_942535_1599630250_noticia_normal

La ciutat de Castelló comptarà a sis nous banys públics als seus carrers gràcies a un projecte que pertany al paquet d'Inversions Financerament Sostenibles. L'ajuntament ha adjudicat la instal·lació dels servicis a l'empresa Becsa SA per 294.000 euros.

Els banys se situaran en la plaça Fadrell, als voltants de l'estació de trens, a l'entorn de l'hort urbà del carrer Onda, en la plaça Doctor Marañón, al parc Jocs Tradicionals i en els voltants de la Biblioteca Rafalafena.

La mesura és una ampliació d'una iniciativa anterior del govern d'Amparo Marco, en la qual es van obrir huit banys públics inclusius i adaptats. “És una inversió amb la qual volem continuar millorant la qualitat de vida de la ciutadania, sobretot de col·lectius com les famílies amb xiquets xicotets, persones majors o amb alguna discapacitat”, explica l'alcaldessa.

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto