L'adequació dels accessos de l'AP-7 a Castelló està arribant a la seua fi

Es tracta del cim del procés de liberalització de l'autopista iniciat al gener

General 09 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
1312201_1

L'adequació dels accessos de l'AP-7 a la província de Castelló, després de l'enderrocament dels llocs de peatge, està arribant a la seua fi. Dins de molt pocs dies, acabarà la reforma a càrrec del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana i amb ella tot el procés de liberalització de l'autopista iniciat el passat 1 de gener.

Els obrers i les màquines es troben treballant en els accessos nord i sud de Castelló, on esperen acabar la setmana que ve. Al mateix temps, hui els operaris treballaran a Moncofa i la setmana que ve culminaran l'adequació a Les Alqueries.

Entre les tasques que es realitzen després de derrocar les estructures de peatge es troben la construcció de vorades, el pavimentat, el pintat de les línies i la col·locació dels pertinents senyals. Des de l'inici al febrer de la demolició dels peatges, s'han utilitzat cons per a guiar als vehicles que volien entrar en la carretera.

La idea de la Generalitat per a un futur és crear nous accessos a l'autopista en la comunitat. El projecte proposat en 2018 per María José Salvador, consellera d'Obres Públiques en aquell moment, incloïa accessos a Vila-real, Vinaròs i Benicàssim.

No obstant això, no es coneix si aquesta proposta ha sigut considerada de moment.

Te puede interesar
Lo más visto