La Fira de Sant Joan i Sant Pere de Vinaròs és declarada Festa d'Interés Turístic

L'obtenció d'aquest guardó contribueix notablement en la promoció de les festes

Cultura 09 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
1155194_1

La Generalitat, a fi de potenciar la promoció de les festes locals com a reclam turístic, ha atorgat la declaració de Festa d'Interés Turístic de la Comunitat a diversos certàmens, festes o esdeveniments que se celebren a les províncies de Castelló, València i Alacant.

En aquest sentit, durant aquest mes de setembre la Direcció General de Turisme ha concedit tres noves distincions d'interés turístic a localitats de la Comunitat Valenciana, dues a la província de Castelló i una en la de València.

Es tracta de la ‘Fira de Sant Joan i Sant Pere‘ de Vinaròs, com a festa d'interés turístic provincial, i les festes de la Verge dels Desemparats de Gaibiel i la ‘Festa de Sant Antoni Abat’ de Benissuera com a celebracions d'interés turístic local.

Així, són ja són un total de 43 les festes de la Comunitat Valenciana que han obtingut durant aquest any 2020 la declaració de Festes d'Interés Turístic. D'aquestes distincions, 4 han sigut d'interés turístic autonòmic, 5 distincions d'interés turístic provincial i 34 d'interés turístic local. Per províncies, de les 43 declaracions, 11 són de la província d'Alacant, 14 de Castelló i 18 de València.

L'obtenció d'aquesta distinció honorífica contribueix notablement a la promoció de les festes i resulta indispensable per a l'obtenció de la Declaració de Festa d'Interés Nacional.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat “l'intens treball que s'està realitzat des de la Direcció General de Turisme durant aquest any per a continuar impulsant les nostres festes autòctones”.

Per al titular de Turisme, “les nostres festes són un reclam que mostra la nostra singularitat, i quan passe aquesta crisi sanitària, tornarem a viure les festes i a mostrar la singularitat del nostre territori”.

Te puede interesar
Lo más visto