Borriana reubica els concerts de setembre en les pistes d'atletisme del poliesportiu Llombai

El motiu del trasllat és el correcte compliment de les mesures de prevenció enfront de la Covid-19

10 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
borriana-cartel

La regidoria de de Festes de l’Ajuntament de Borriana ha decidit canviar la ubicació prevista per als concerts del mes de setembre en nom d'una major seguretat i del correcte compliment de la normativa sanitària. D'aquesta manera, les actuacions es traslladen del Mercat de la Mar a les pistes d'atletisme del complex poliesportiu Llombai.

La regidora de festes, Lluïsa Monferrer, ha explicat quins són els avantatges del nou emplaçament. "Aquesta nova situació te un accés més fàcil, lloc d’aparcament controlable i un espai limitat que ens permetrà vigilar i seguir amb els mesures sanitàries i de seguretat”.

Els quatre concerts comptaran amb un aforament màxim fins a 400 persones, amb un espai reservat per a persones de mobilitat reduïda. Les entrades es podran aconseguir a través de wegow.com fins a completar l’aforament permés. Les portes d’accés al recinte s’obriran a les 19h per a respectar el protocol d’accés segur.

Pel que respecta al cartell, el primer a actuar serà Dorian dissabte que ve 12 de setembre; li seguiran Eva i Juan de Amaral el dijous 24; Martita de Graná el divendres 25; i posarà la guinda Marlon amb el seu concert el dissabte 26.

Lo más visto