Vila-real anuncia concerts d'Andrés Suárez, Ara Malikian, Coque Malla i Maldita Nerea

Les actuacions tindran lloc en el col·legi Verge del Carmen entre el 19 i el 25 de setembre

10 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
vila-real-alive_xl

L'Ajuntament de Vila-real va presentar ahir una sèrie de concerts programats entre el 19 i el 25 de setembre com a part del pla de reactivació cultural i econòmic del municipi. Per a això. la ciutat comptarà amb convidats de luxe, artistes consolidats com Andrés Suárez, Ara Malikian, Coque Malla i Maldita Nerea, els qui actuaran en el col·legi Verge del Carmen, un espai adaptat per al correcte compliment de les mesures de prevenció enfront de la Covid-19.

La iniciativa va ser lloada pel regidor responsable de la marca Vila-real Ciutat deFestivals, Diego A. Vila, qui va comentar que “presentem una oferta cultural de qualitat, amb totes les mesures de seguretat, atractiva no sols a nivell local sinó també per a la província, per a continuar amb la dinamització econòmica de Vila-real en un moment de crisi com l’actual”.

Pel que respecta al cartell, el cicle de concerts serà obert pel cantautor gallec Andrés Suárez el dissabte 19 de setembre; li seguirà el violinista internacional Ara Malikian el dimarts 22; el líder i vocalista dels Ronaldos, Cocque Malla, actuarà el dijous 24; i posarà el fermall l'actuació de Maldita Nerea el divendres 25.

Les actuacions emplaçades en el col·legi Verge del Carmen tindran un aforament limitat. A més, es tracta d'un espai a l'aire lliure en el qual s'establiran els protocols sanitaris necessaris per a la prevenció del contagi del virus. Les entrades es poden aconseguir per 19,95 euros en la web www.wegow.com.

Impulsat per l’Ajuntament en col·laboració amb la promotora musical The Music Republic, el cicle de concerts compta amb tots els permisos tant municipals com de la Generalitat Valenciana, que en aquest moment és l’administració competent per a autoritzar aquests esdeveniments.

Lo más visto