Vinaròs acull una nova edició de 'Botigues al carrer'

Enguany l'esdeveniment es trasllada al passeig marítim per motius de seguretat

General 10 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
BOTIGUES-AL-CARRER-3-710x500

Vinaròs acollirà aquest diumenge una nova edició de 'Botigues al carrer', una iniciativa comercial organitzada per l'Associació de Comerciants de Vinaròs (ACV) en col·laboració amb l'ajuntament.

Com és habitual en tots els esdeveniments que s'estan realitzant aquests mesos, l'emplaçament dels 25 comerços que participaran ha sigut modificat a la recerca d'un espai més adequat per al compliment de la normativa sanitària enfront de la Covid-19. Per tant, l'esdeveniment de Vinaròs ja no se situarà al carrer Major, sinó que es traslladaran al passeig marítim.

Les parades mantindran una distància de dos metres i es deixarà un ampli espai en el centre del passeig per a permetre la circulació fluida dels vianants. Així mateix, també hi haurà gel hidroalcohòlic i serà obligatori l'ús de la màscara.

Els comerços estaran oberts des de les 9.00 hores del matí fins a les 19.30 hores.

“Es comptarà amb una gran oferta comercial que anirà des de complements, sabateria, moda, esports i fins i tot immobiliàries que mostraran tots els seus productes amb ofertes especials, sempre amb la millor atenció personalitzada del comerç de proximitat”, detallava la presidenta de la ACV, María Ángeles Pereda.

Te puede interesar
Lo más visto