Montanejos aplica el seu pla d'actuació contra la Covid-19 en la tornada al col·le

La primera setmana del curs de la nova normalitat quasi ha finalitzat

Educació 10 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
fsf

Els xiquets i xiquetes de Montanejos van tornar a les aules dimarts passat i estan a punt de finalitzar la primera setmana d'aquest nou curs adaptat a la situació de pandèmia del coronavirus.

D'aquesta manera, també es va posar en marxa el pla d'actuació elaborat per l'Ajuntament i el col·legi de Montanejos per a previndre el contagi del virus. Existeixen dues entrades al centre, una per als menors que arriben amb autobús des d'altres municipis, i l'altra per a residents de la localitat. Els professors prenen la temperatura als alumnes i els apliquen gel hidroalcohólico a les mans abans d'entrar. A més, el pati s'ha dividit en parcel·les de colors i el Ajuntament ha dut a terme la parcel·lació del carrer Les Escoles per a ampliar el pati de jocs i facilitar la distància de seguretat entre els menors.

D'altra banda, es duu a terme la neteja i desinfecció de les zones comunes tres vegades al dia. En finalitzar l'horari lectiu, es desinfecta el centre al complet perquè aquest disposat per a la següent jornada.

Te puede interesar
Lo más visto