El Centre Integral del Major d' Orpesa reprén la seua activitat de forma adaptada

S'han realitzat algunes modificacions per garantir la seguretat dels majors

General 13 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
visita_centro_integral_mayores_mayor_oropesa-Small-719x445

Oropesa va reiniciar l'activitat del Centre Integral del Major seguint els protocols de seguretat i adaptant els seus tallers a la situació de pandèmia.

Així doncs, el local del carrer Cotxera ja no oferirà serveis de bar, cartes i ja no es realitzarà el ball dels diumenges. Sí que es mantindrà la perruqueria i la podologia, tal com indica la regidora de la Tercera Edat, Micaela Bermúdez.

A la recerca d'afavorir el compliments de mesures de prevenció com la distància social, s'han substituït alguns tallers, com el de zumba i sevillanes, per uns altres, com a moviments de salut. Es conserven tal qual els cursos de gimnàstica de rehabilitació, esquena, manteniment lineal, memòria, relaxació, ioga, pilates, cor, i manualitats vàries.

L'aforament estarà limitat a 10 persones per classe i l'horari serà de dilluns a dissabte de 9.00 hores a 21.00 hores. "El més important és garantir la seguretat dels nostres majors, per això en la nova licitació hem inclòs bastants millores enfocades a la prevenció, que és l'objectiu que té el centre", conclou Bermúdez.

Te puede interesar
Lo más visto