Un intern de la presó d'Albocàsser agredeix a quatre treballadors

L'intern va atacar als funcionaris amb cristalls trencats

Successos 14 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
carcel-albocasser

Un presoner de la presó d'Albocàsser va atacar ahir a quatre treballadors del centre causant diverses ferides de gravetat a alguns d'ells. Pel que sembla, el pres va destrossar la seua cel·la del departament d'aïllament i va emprar dos cristalls trencats com a arma contra tres funcionaris. Els atacs van ser violents i van produir talls profunds en dos d'ells. Un quart treballador va patir una possible fractura de mà després de rebre diversos colps de l'intern.

Les víctimes van ser ateses per la infermera de la presó, davant la falta d'un metge els caps de setmana per les manques en personal sanitari. Finalment, davant la gravetat de les seues lesions, els empleats van ser traslladats a l'Hospital General de Castelló.

La secció sindical ACAIP ha criticat a la direcció i a l'equip tècnic del centre per “relaxar les mesures de seguretat i passar a l'intern a un règim de vida més lax, malgrat tindre un dels pitjors expedients penitenciaris amb diverses agressions a funcionaris”.

Des del sindicat, entenen que el succés es podria haver evitat i no és la primera vegada que denuncien la conflictivitat de la presó d'Albocàsser. "ACAIP ve demanant adaptar, millorar i modernitzar l'administració penitenciària perquè els funcionaris puguem desenvolupar el nostre mandat constitucional del art 25.2 en les millors condicions, amb més personal, sent considerats agents de l'autoritat i rebent la formació necessària per a això", resen des de la secció.

Te puede interesar
Lo más visto