Detinguda una dona de Castelló per estafar 300.000 euros fent-se passar per advocada

La detinguda es va transferir diners de la víctima durant tres anys

Successos 14 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
juzgado laboral castellon

La Guàrdia Civil ha detingut a una dona de 33 anys a Castelló per un presumpte delicte d'estafa continuada. La detinguda, resident en la capital de la Plana i natural de Tunísia, s'hauria fet passar per advocada per a enganyar a una veïna d'Oropesa, natural d'Egipte, a la qual va prometre ajuda amb els seus tràmits burocràtics a Espanya.

La relació de nacionalitat i el desconeixement de l'idioma espanyol per part de la perjudicada, van estrényer la confiança entre totes dues fins que la víctima va compartir amb l'estafadora les contrasenyes dels seus comptes bancaris. De fet, aquesta última ha efectuat operacions de reintegrament durant tres anys per un import de 311.000 euros del compte bancari de la damnificada, qui es trobava a Egipte durant gran part d'aqueix període de temps.

L'estafadora realitzava els moviments bancaris, alguns d'ells amb imports superiors a 60.000 euros, a diversos comptes de la seua propietat, i utilitzava els diners per a pagar, suposadament entre altres coses, la reforma del seu habitatge habitual, un local d'hostaleria que regenta i la compra d'un habitatge a Tunísia.

Te puede interesar
Lo más visto