El tancament del trànsit del carrer Sant Tomàs de Benicàssim es prolonga fins a octubre

L'Ajuntament va assumir aquesta mesura per a garantir la seguretat ciutadana davant la pandèmia

General 14 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
1596541391957

L'equip de govern de Benicàssim va tractar diversos assumptes importants sobre el municipi en la celebració d'una junta local.

El regidor de Seguretat de l'Ajuntament, Javier Alonso, va anunciar que el tancament del trànsit del carrer Sant Tomàs i de l'avinguda Castelló durant les nits dels caps de setmana continuarà durant tot el mes de setembre i fins al pont d'octubre, encara que es realitzarà a partir dels divendres, no dels dijous.

Aquest procés de conversió en zona de vianants, que s'ha dut a terme durant tota la temporada estival, ha sigut un èxit a ulls de l'alcaldessa Susana Marqués, ja que «el tancament d'aquests dos vials ha permés ampliar l'espai per als vianants, afavorint el compliment de les mesures de distància i de seguretat per a evitar la propagació de la covid-19».

Els edils també han volgut ressaltar la importància d'aquesta mesura en relació amb la prosperitat econòmica de l'hostaleria, ja que "els locals de la zona tenen la possibilitat d'ampliar les seues terrasses, la qual cosa comporta la reactivació del sector", va detallar l'alcaldessa.

De la junta també es van extraure dades sobre el balanç de denúncies interposades per no complir la normativa sanitària per a la prevenció de la covid-19. En els mesos de juliol i agost el total de denúncies ha sigut de 306, la major part d'elles concentrades en la zona del passeig marítim i a les platges.

Te puede interesar
Lo más visto