Un bebé d'Almassora en estat de mort clínica després de ser agredida pel seu pare

El progenitor, detingut juntament amb la mare, va colpejar a la xiqueta contra els barrots del bressol

Successos 15 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
detenidos-padres

Un bebé de 10 mesos va patir una brutal agressió a les mans del seu pare el matí del passat diumenge al seu domicili del carrer Sant Pere d'Almassora. Els pares van portar a la xiqueta al centre de salut del municipi, des d'on la van traslladar a l'Hospital General de Castelló, on es troba actualment en estat de mort clínica.

Els progenitors, que han sigut detinguts, van mentir respecte al que li havia succeït al bebé, al·legant que havia caigut de cap del bressol. No obstant això, els pediatres de l'hospital de la capital de la Plana van donar la veu d'alarma en analitzar les greus lesions de la xicoteta, impossibles d'haver sigut causades per un accident. A més, ja hi havia un expedient obert a la família per maltractaments i la xiqueta tenia hematomes i lesions anteriors a està última.

Així doncs, els sanitaris van alertar al jutjat de guàrdia, i la Guàrdia Civil va enviar diverses patrulles al centre mèdic. Segons la investigació oberta per la comandància de la Guàrdia Civil, el pare de 20 anys d'edat hauria colpejat amb força a la seua filla contra els barrots del bressol en veure que no parava de plorar.

Els fets es van confirmar quan la vesprada del mateix diumenge agents de la Policia Judicial i de Criminalística de Castelló van acudir a l'habitatge de la parella per a confirmar les sospites. El pare i la mare, de 17 anys, van ser finalment detinguts per presumpte delicte d'assassinat en grau de temptativa en l'àmbit familiar.

Quant a l'estat del bebé, els metges tenen poques esperances que sobrevisca, doncs, malgrat haver sigut intervinguda d'urgència, pateix un enfonsament cranial, entre altres lesions irreversibles.

Te puede interesar
Lo más visto