Onda concedeix ajudes als veïns perquè puguen avaluar l'estat de les seues cases

L'Ajuntament atorgarà fins 500 euros per solventar l'Informe d'Avaluació d'Edificacions

General 15 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
CASAS-ONDA
Ajuntament d'Onda

El govern municipal d'Onda ha aprovat una ajuda econòmica, que pot ascendir fins als 500 euros per veí, per a ajudar els habitants a fer front a les despeses de redacció de l'informe d'avaluació d'edificacions (IEE) en habitatges del Centre Històric Protegit.

La mesura busca solucionar la demanda d'aquells veïns que no podien fer front al IEE, ja que aquest informe és obligatori per a aquells habitatges que tinguen més de 50 anys d'antiguitat i també per a les que sol·liciten qualsevol tipus d'ajuda. Ja són cinc els veïns del municipi que han rebut una ajuda per a liquidar aquesta despesa. La contribució ascendeix a 500 euros per a edificis plurifamiliars o residencials múltiples i de 300 euros per a habitatges individuals.

Tant els propietaris, arrendataris o comunitats de veïns d'habitatge poden ser beneficiaris d'aquesta ajuda. L'única condició que existeix és el compliment amb els requisits establits en les bases, que es poden consultar en el Butlletí Oficial de la Província del dia 15 de febrer d'aquest mateix any. Així mateix, el termini per a sol·licitar l'ajuda acaba el dia 15 de novembre de 2020.

Subvencions per a habitatges

L'Ajuntament d'Onda també ha donat llum verda a una línia de contribucions per a adaptar els habitatges a les necessitats de les persones majors, també per a la rehabilitació i pintura de les cases que estan situades en el Centre Històric Protegit.

Te puede interesar
Lo más visto