Moncofa suspèn les festes patronals de Sant Antoni Abat per la COVID-19

L' Ajuntament ha cancel·lat els actes programats del 2 al 12 d'octubre i el sopar de penyes del 26 de setembre

General 15 de septiembre de 2020 Redacció
foto-amb-comissió-festes-800x600

L'Ajuntament de Moncofa suspèn les festes patronals de Sant Antoni Abat 2020 a causa de la situació actual marcada per la pandèmia de la COVID-19. L'Ajuntament, junt amb la Comissió de Festes han acordat cancel·lar tots els esdeveniments programats entre el 2 i el 12 d'Octubre així com el sopar de penyes que enguany estava prevista per al 26 de setembre.

Maria Teresa Alemany, regidora de festes, ha assegurat que les circumstàncies marcades pel virus impedeixen celebrar actes multitudinaris i no es posarà en risc la salut de ningú. Alemany ha dit que respecte als actes religiosos, no hi ha res confirmat i es comunicará la seua celebració segons la data i la situació en la qual es troben.

Per la seua part, l'alcalde de la localitat, Wences Alós Valls, ha mostrat el seu desconsol per la cancel·lació de les festes patronals: “És tracta d’una decisió dolorosa, però la seguretat i la salut dels nostres veïns és lo primer. La suspensió de les festes no sols és la no celebració d’actes festius, sinó que comporta a més unes conseqüències econòmiques per als establiments de Moncofa".

L'Ajuntament ha assenyalat que convocarà a la Junta Local de Seguretat per a vigilar que es compleixen totes les mesures de seguretat durant les dates assenyalades i garantir que els veïns de Moncofa segueixen la normativa de prevenció per la COVID-19.

Te puede interesar
Lo más visto