Detingut un jove per un presumpte doble delicte de robatori i danys a Nules i Moncofa

La Guàrdia Civil de Nules va iniciar una investigació i va acabar localitzant al suposat culpable en el lloc dels fets

Successos 15 de septiembre de 2020 Redacció
5ab532e6cb9ad

La Guàrdia Civil ha detingut a un home com a suposat autor d'un doble delicte de robatori amb violència i lesions i un altre de danys en l'estació de ferrocarril de Moncofa. Després de parlar amb diversos testimonis els agents van aconseguir identificar el presumpte culpable al lloc dels fets.

Segons fonts de la Guàrdia Civil, el passat 11 de setembre el jove va robar un cordó d'or valorat en 300 euros a una dona de forma violenta, i després va fugir. La víctima va ser llençada a terra, fet que li va provocar lesions al dit de la mà, al coll i als genolls.

Després d'aquest succés, els agents van començar la investigació fent servir les dades descriptives que la víctima els va donar, i les declaracions d'altres testimonis. Això va permetre identificar al presumpte culpable, un noi de 20 anys resident a Nules.

Així mateix, al jove també se li atribueixen uns suposats danys a l'estació del ferrocarril de Moncofa per un valor aproximat de 700 euros. Les proves van ser entregades al Jutjat d'Instrucció de Nules, que va ordenar el seu ingrés a presó.

L'operació ha estat executada pels agents de la Guàrdia Civil de Nules.

Te puede interesar
Lo más visto