Castelló inicia la Setmana de la Mobilitat 2020 amb un nou curs online i el Dia Sense Cotxes

Els tres temes principals d'enguany són el canvi climàtic, la seguretat viària i els camins escolars

General 15 de septiembre de 2020 Redacció
17-06-20-Jorge-Ribes-en-parada-de-autobús-Castelló-680x365_c

Castelló emprén la Setmana Europea de la Mobilitat 2020 amb l'organització de la Setmana de la Mobilitat i la creació d'un nou curs online. Aquesta setmana especial, dona començ demà i es prolonga fins al 22 de setembre, on té lloc el Dia Europeu Sense Cotxes. Les accions, que es desenvoluparan en l'àmbit educatiu i principalment en suports online a causa de la situació sanitària per la covid-19, té per lema Per una mobilitat sense emissions.

Amparo Marco, alcaldessa de Castelló, ha defensat les iniciatives i mesures de transport sostenible enfront de l'ús del cotxe: “És important reivindicar l'espai públic per a la ciutadania i una mobilitat sostenible per a avançar cap a una ciutat que reduïsca les emissions i contribuïsca a frenar el canvi climàtic, apostant per mètodes de transport alternatius”.  El regidor de Mobilitat Sostenible, Jorge Ribes, ha destacat també l'organització d'accions didàctiques que abastaren distitnos eixos per a sensibilitzar als estudiants de primària, així com la realització d'un concurs per a motivar a l'alumnat mitjançant la otorgación d'un premi al tres finalistes.

Els tres temes principals que es tractaran en els cursos online dirigits als estudiants aprofundiran en: la mobilitat sostenible i la seua repercussió sobre el canvi climàtic; les normes de seguretat viària i especialment les mesures de seguretat enfront de la covid-19; i la importància dels camins escolars.

Te puede interesar
Lo más visto