El Museu del Taulell ‘Manolo Safont’ d'Onda rep els projectes premiats en la 44 edició dels Alfa d'Or

L'espai-col·lecció Alfa d'Or actiu des de 2013 custòdia els productes ceràmics innovadors premiats en Cevisama

General 16 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
IMG_1179

El Museu del Taulell ‘Manolo Safont’ d'Onda va rebre ahir els quatre projectes ceràmics premiats en la 44ª edició dels Alfa d'Or en Cevisama per al seu custodi i exposició. Així, les propostes guardonades de les empreses Coloronda, Argenta, Efi-Cretaprint i el projecte conjunt de les signatures Neos Additives, Azuliber i Bestile ja es poden descobrir en el museu onder, referent a Espanya de la tradició i innovació en el sector ceràmic.

En l'acte, que ha sigut presidit per l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, i pel president de la Societat Espanyola de Ceràmica i Vidre, Alfredo González, han participat els representants de les empreses premiades al costat dels integrants del Consell Local de la Ceràmica.

Ballester ha agraït el seu encomiable treball a les empreses: “si aquest sector ha aconseguit generar tanta riquesa en la nostra terra, no és per casualitat, es deu al talent, al treball i a l'obstinació per millorar sempre dels nostres empresaris. Valors que vam aprendre d'aquells pioners que van veure en la manufactura de l'argila un futur prometedor. I valors que resulten més necessaris hui que mai per a afrontar amb valentia i determinació aquesta crisi sanitària i econòmica que estem patint”.

Al costat del sector ceràmic

A més, Ballester ha posat al servei del sector els recursos i iniciatives impulsades per l'Ajuntament. “Comptem amb vosaltres per a vestir amb ceràmica totes les obres de #OndaBonica. Disposeu d'avantatges fiscals i ajudes per a la contractació d'aturats de fins a 4.500 euros. Posem al vostre servei l'agència de col·locació i formació a la carta ‘Onda Inserida’. I podeu comptar amb tots els avantatges competitius que us ofereix el nostre parc empresarial”.

La primera edil ha finalitzat la seua intervenció al·legant que “junts assumim el repte de convertir la nostra ciutat en referent en innovació ceràmica i focus d'atracció del millor talent professional vinculat al sector. I per això posem a la vostra disposició les nostres eines”.

Espai-col·lecció Alfa d'Or

Cal recordar que l'espai-col·lecció Alfa d'Or està actiu des de 2013 en les instal·lacions museístiques, i custòdia el 70% de productes ceràmics innovadors des de 1977 fins a l'actualitat.

Te puede interesar
Lo más visto