54 nominacions per als Premis de les Arts Escèniques Valencianes

El 2 de novembre es coneixeran els guanyadors en el Teatre Principal de Castelló

Cultura 16 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
web_ivc-gala19-2564
Institut valencià de cultura

El jurat dels Premis de les Arts Escèniques Valencianes, organitzats per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, ha escollit els nominats i nominades després d’analitzar els espectacles i professionals que s’havien inscrit als Premis. Les nominacions proposades per Cultura són 54 per a 18 categories, mentre que el primer jurat independent ha visionat 81 espectacles de teatre, dansa, circ, arts de carrer i espectacles per a xiquetes i xiquets, de les 604 candidatures que hi havia. 

Aquests guardons tenen com objectiu reconèixer a tots els i les professionals escènics valencians i donar-los visibilitat, és per aquest motiu que els nominats tenen que ser espectacles estrenats a qualsevol espai valencià entre l’1 de gener del 2019 i el 30 de juny d’aquest any. No obstant, en les categories de millor espectacle d’arts de carrer i de circ, el període es de l’1 de maig de 2018 al 30 de juny de 2020.

La resolució dels favorits i guanyadors es donarà a conèixer en l’acte de lliurament dels Premis de les Arts Escèniques Valencianes el dia 2 de novembre al Teatre Principal de Castelló de la Plana. Aquesta decisió la prendrà un segon jurat format per algunes personalitats rellevants de la cultura valenciana. 

 

Te puede interesar
Lo más visto