L'exposició fotogràfica «El viatge a la Especiería de Magallanes i Elcano» arriba a PortCastelló

L'edifici Moruno del Grau de Castelló acollirà l'exposició

Cultura 16 de septiembre de 2020 Redacció
Eh3inoIWsAAshAV
Cartel de l'exposició fotogràfica «El viatge a la Especiería de Magallanes i Elcano». PortCastelló

Santander, Sevilla, Alacant i ara, per fi, l'exposició fotogràfica «El viatge a la Especiería de Magallanes i Elcano» arriba a PortCastelló. L'edifici Moruno del Grau de Castelló acollirà l'exposició fotogràfica, promoguda per la Subdelegació de govern. L'exposició estarà oberta al públic a partir del diumenge 27 de setembre, de dilluns a divendres de 16.00 a 21.00 hores i els dissabtes i diumenges de 12.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 21.00 hores.

 Aquesta exposició commemora el V centenari de la primera volta al món realitzada pel navegant portuguès Fernando de Magallanes. Aquesta expedició va partir de Sevilla el 10 d'agost de 1519, amb l'objectiu d'obrir una nova ruta per occident a les illes de l'Espècies i buscar una ruta a través de la costa sud del continent americà per a arribar al Maluco. Aquesta aventura marcaria un punt d'inflexió en la història de l'ésser humà, ja que confirmo la rodonesa de la Terra obrint-li a la societat una porta cap a una infinitat de possibilitats comercials, socials i culturals.

L'exposició rememora la major epopeia en la història de la navegació mundial, oferint al visitant una visió cronològica completa del viatge. Per a això, el públic podran gaudir de les fotografies, documents oficials i àudios explicatius que componen la mostra.

Te puede interesar
Lo más visto