L'alcalde de Vila-real participa al ple de la Xarxa Innpulso de Ciutats de Ciència i Innovació

5 dels 9 membres del Consell Rector han renovat la seva presidència

Política 16 de septiembre de 2020 Redacció
RedInnpulso_NoticiaAmpliada_NoticiaAmpliada
L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, durant ple de la red Innpulso. Castellón Plaza

José Benlloch, alcalde de Vila-real i president de la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovació, ha participat de manera telemàtica al ple de l'associació Xarxa Innpulso de Ciutats de Ciència i Innovació celebrat hui i en el qual s'ha procedit a renovar la presidència de 5 dels 9 membres del Consell Rector. Aquesta xarxa de ciutats de Ciència i Innovació té com a objectiu ser un lloc de trobada per a tots aquells ajuntaments que busquen aplicar polítiques locals innovadores.

Actualment, ja formen part d'aquesta xarxa d'Innovació 72 ajuntaments de tota la península. Amb això, l'associació pretén impulsar les actuacions innovadores a nivell local, fomentar la col·laboració entre us ajuntaments membres i millorar el seu potencial.

En aquesta ocasió, l'alcalde de Vila-real, José Benlloch ha volgut donar suport a la candidatura de Castelló en la categoria de ciutats grans. A més, també ha felicitat la nova presidència, que caurà en mans de les ciutats d'Ermua i Viladecans, així com als nous membres del Consell Rector, entre els quals, a més de Castelló, hi ha altres dos municipis de la Comunitat Valenciana, Alcoi i Salines

Te puede interesar
Lo más visto