Castelló acollirà la nova edició de «Escala a Castelló»

El «Galeón Andalusia» i «Nao Victoria» seran les naus que participessin en l'exhibició.

Cultura 16 de septiembre de 2020 Redacció
barco
Pasada edició de Escala a Castelló. Escala a Castelló

Castelló preveu acollir la III edició de Escala a Castelló del 8 al 22 d'octubre. El consell rector del Patronat Municipal de Turisme ha aprovat avui l'expedient de contractació del servei d'estada i obertura al públic dels navilis participants, Nao Victoria i Galeón Andalusia. Serà una edició especial i reduïda d'un dels esdeveniments turístics més importants de la ciutat, adaptada a les actuals normes sanitàries vigents derivades del coronavirus a fi de garantir la seguretat del públic assistent.

«Escala a Castelló és un referent en l'oferta turística de la ciutat, que s'ha consolidat després de dues reeixides edicions, i per a enguany l'hem adaptat al context actual, en una versió reduïda, amb només dues embarcacions participants i tenint en compte les mesures sanitàries per a la protecció de la salut enfront de la covid-19», ha explicat l'alcaldessa, Amparo Marco.

En aquesta ocasió participaran dos navilis històrics. Nao Victoria, que va ser el primer vaixell que sortint i tornant del port de Sevilla va aconseguir envoltar el planeta; i Galeón Andalusia, que és una rèplica del Galeón de Manila i dels galeones espanyols que van fer la ruta d'Índies en els segles XVI i XVII. Va ser construït en 2009 després d'un llarg procés de recerca històrica.

Te puede interesar
Lo más visto