Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Castelló acollirà la nova edició de «Escala a Castelló»

El «Galeón Andalusia» i «Nao Victoria» seran les naus que participessin en l'exhibició.

Cultura 16 de septiembre de 2020 Redacció
barco
Pasada edició de Escala a Castelló. Escala a Castelló

Castelló preveu acollir la III edició de Escala a Castelló del 8 al 22 d'octubre. El consell rector del Patronat Municipal de Turisme ha aprovat avui l'expedient de contractació del servei d'estada i obertura al públic dels navilis participants, Nao Victoria i Galeón Andalusia. Serà una edició especial i reduïda d'un dels esdeveniments turístics més importants de la ciutat, adaptada a les actuals normes sanitàries vigents derivades del coronavirus a fi de garantir la seguretat del públic assistent.

«Escala a Castelló és un referent en l'oferta turística de la ciutat, que s'ha consolidat després de dues reeixides edicions, i per a enguany l'hem adaptat al context actual, en una versió reduïda, amb només dues embarcacions participants i tenint en compte les mesures sanitàries per a la protecció de la salut enfront de la covid-19», ha explicat l'alcaldessa, Amparo Marco.

En aquesta ocasió participaran dos navilis històrics. Nao Victoria, que va ser el primer vaixell que sortint i tornant del port de Sevilla va aconseguir envoltar el planeta; i Galeón Andalusia, que és una rèplica del Galeón de Manila i dels galeones espanyols que van fer la ruta d'Índies en els segles XVI i XVII. Va ser construït en 2009 després d'un llarg procés de recerca històrica.

Te puede interesar

Lo más visto

jornades8

Blocaus del Camí del Castell

Redacció
Cultura 28 de diciembre de 2020

Almenara.80 persones han participat en les jornades de portes obertes que s'han realitzat durant els dos últims caps de setmana.

Newsletter