Martínez Dalmau, vicepresident segon de la Generalitat: "El Govern del Botànic està saldant el deute amb les comarques del sud"

El vicepresident s'ha reunit amb l'alcalde de Pilar de Perforada  per a trobar solucions per als problemes d'habitatge

General 16 de septiembre de 2020 Redacció
130876461--624x415

Rubén Martínez Dalmau, vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, ha declarat que el Govern del Botànic està saldant el deute amb les comarques del sud després de reunir-se amb l'alcalde de Pilar de Perforada, José María Pérez.  Aquesta reunió tractava de resoldre la situació de l'habitatge en aquest municipi de la Vega Baixa.

El també conseller ha remarcat les quasi nul·les inversions per part dels successius governs autonòmics i central.  Dalmau ha declarat més tard: "La dotarem per a posar-la a disposició tant en casos d'emergència habitacional com són les víctimes ser violència masclista o per a les famílies més vulnerables que ho necessiten i això significa garantir el dret a l'habitatge".

Seran 4 habitatges acabats d'una per a Pilar de la Horadada, el municipi de la Comunitat en el qual en percentatge és on més habitatge públic hi ha. Des de juliol de 2019 fins a l'actualitat, un total de 12 nous contractes s'han signat.

Te puede interesar
Lo más visto