Peníscola aposta per l'art per a la promoció dels seus atractius amb el festival Rocart

Els allotjaments del barri antic s'han convertit en galeries d'art, on es poden contemplar les obres de més de 15 artistes

Cultura 17 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
_LUK6826

Aquest cap de setmana continuarà a Peníscola la I Edició del festival Rocart amb una programació que estarà protagonitzada per l'art i es desenvoluparà en diferents punts de la ciutadella. 

Demà començarà el segon cap de setmana de la programació amb l'espectacle de màgia "La màgia de Jandro" en el port a les 23:00h. El dissabte i el diumenge romandran obertes al públic les exposicions "Fa 100 anys" en la Cábila (Portal Fosc) i "Peníscola Museu Efímer" a la Casa de l'Aigua. La companyia "La FAM" oferirà el seu espectacle de teatre itinerant "The Wolve" amb música en directe pels carrers de la ciutat a les 20:00h. 

Per part seua, les galeries d'art del "Museu Efímer", situades en els hostals i pensions del barri antic, obriran de nou les seues portes des de les 17:00h fins a les 23:00h. A la nit, la companyia "Xarop Teatre" celebrarà de nou la seua visita guiada teatralitzada pels espais d'art que conformen el Rocart. Serà a les 23:00h quan l'acadèmia Bogeria actue en el recinte del port amb el seu espectacle de ball "Que nos quiten lo bailao". 

El diumenge, 20 de setembre, se celebrarà l'I Concurs de Pintura a l'aire lliure en la Plaça d'Armes des de les 10:00h fins a les 18:30h i, en concloure, s'entregaran els premis a guanyadors i finalistes a la Casa de l'Aigua a les 20:00h. La Plaça Santa María es convertirà en escenari de l'II Vermut Musical amb Paul Kazan Duo el diumenge a les 12:00h. A la vesprada, a les 18:00h, "Xarop Teatre" oferirà un segon passe de la seua representació "El Pirata Barba" en la Plaça d'Armes.

Te puede interesar
Lo más visto