Tornen les activitats del Casal Jove de Benicàssim

La programació està disponible a partir del divendres

General 17 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
Casal Jove
Ajuntament de Benicàssim

Les activitats del Casal Jove de Benicàssim tornen demà, 18 de setembre, amb el seu programa. Aquest espai juvenil va reprendre la seua activitat a principis de mes, no obstant això ara torna la seua programació amb monitors.  


En el Casal és obligatori l'ús de màscara, respectar el distanciament social establit i fer ús del gel desinfectant en accedir a les instal·lacions. Així ho ha volgut anunciar la regidora de Joventut de la localitat,  Vanessa Batalla: “les activitats programades per a aquesta segona quinzena del mes de setembre es desenvoluparan els divendres de 17.30 a 21 hores i els dissabtes de 18 a 21 hores, tenint en compte els protocols establits per a vetlar per la Seguretat de tots, tant monitors com usuaris del Casal”. 


La programació +JOVE per a aquest mes comença amb la reunió casalera, mentre que per al dissabte 19 hi ha programat un torneig d'un joc de taula, Carrom. Per a acomiadar el mes, el dia 25 es podrà gaudir de l'activitat Homes llop, jugues amb nosaltres?  i, finalment
, el dia 26 hi haurà ping-pong.

Te puede interesar
Lo más visto