Rafael Climent valora que Cevisama podria ser una fira mixta

Economia proposa aquesta solució depenent de com evolucione la COVID-19

General 17 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
Foto_nota_ASEBEC
Generalitat Valenciana

Rafael Climent, conseller de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball anunciava aquest dimecres, a la presentació oficial de la Guia 4.0, la possibilitat de que la següent edició de Cevisama siga un saló mixt, presencial i virtual, sempre depenent de l’evolució de la COVID- 19. 

Moments abans de presentar a Almassora el manual que marca com ha de ser la digitalització en la industria del taulell, el conseller deixava caure: "si les condicions sanitàries ho permeten, podria donar-se una fira semipresencial-virtual, com a fórmula mixta ". Així, la edició que està prevista que es cèlebre en la Fira de València entre el 8 i el 12 de febrer, apunta a ser una celebració mixta, ja que per al conseller fer-ho així “permetria mantindre els contactes entre empreses, clients i proveïdors” .

En tot cas, Climent assegura que el seu departament mantindrà el suport al sector i secundarà les decisions que es prenguin. A més, va senyalar que havia que esperar: “veure com evoluciona tot i, si es decideix que la fira seguisca avant en manera presencial, donar temps a les empreses perquè preparen els seus expositors".

Homenatge als distribuïdors

L’homenatge que Ivace Internacional promou des de fa dues edicions als distribuïdors internacionals, el conseller es partidari de mantindre'l, segons el que l’organització decidisca. 

No obstant, va senyalar que allò més probable es que l’acte es mantinga amb una reducció de l’aforament degut a les limitacions que marquen les recomanacions sanitàries a causa de la COVID-19.

Te puede interesar
Lo más visto