El Castelló innovarà en la formació de l'onze inicial a la foto per als mitjans

Els jugadors posaran en forma de V, que simbolitza la victòria

Esports 17 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
IMG-20200917-WA0000-750x330

Deu anys després el CD Castelló torna al futbol professional i ho fa marcant estil. De fet, serà el primer club de futbol que ‘incomplisca’ la norma no escrita de formació dels jugadors en l'onze inicial.

Serà dissabte que ve davant el Màlaga en l'Estadi Castalia: “Hem cregut que era el moment d'innovar en alguna cosa que romania impassible al temps. Per què posar per als mitjans de comunicació com es feia fa 50 anys?", diu el Director de Negoci del Club, Pepe Mascarell. “Ens plantegem fer una formació diferent, en forma de V perquè aqueixa imatge simbolitza la unió i la victòria que ens ha acompanyat des que arribem al Club”, afig.

Fins ara cap club s'havia atrevit a fer un pas en aquest sentit. “Som conscients que cridarà l'atenció, com tot el nou en la vida, hi haurà a qui li agrade i a qui no, però sentíem que és una manera de materialitzar que som un club diferent, un club que en Tercera Divisió, fa tres anys, tenia quasi 13.000 abonats” assegura Pepe Mascarell.

“En les xarxes socials ja estem acostumats a formats més agressius, la pregunta és per què en l'off-line no?” diu Mascarell , per això en el club albinegre estan segurs que seran els primers, però no seran els últims.

La instantània, en la qual posaran els onze jugadors titulars, serà només per als partits de Castalia i complint rigorosament els protocols de LaLiga quant a distància de seguretat.

Te puede interesar
Lo más visto