La Banda Municipal de Castelló programa sis concerts de música de cambra

Els espectacles seran al setembre i octubre per diferents llocs de la ciutat

17 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
160920 concert banda (arxiu)
Ajuntament de Castelló

La Banda Municipal de Castelló continua amb la seua activitat després de tornar amb el concert-homenatge a les víctimes de la COVID-19 el 12 de setembre. El conjunt de músics oferiran sis concerts de música de cambra durant els mesos de setembre i octubre a Castelló, abans que inicien el seu cicle simfònic.

Aquests concerts seran en el Teatre del Raval, el Centre Cultural La Marina del Grau i el Templet del Parc Ribalta, lloc en el qual la Banda Municipal s'ha organitzat en diversos grups de cambra per a oferir un repertori amé i popular, combinant diversos tipus de música, com la clàssica i els pasdobles, entre altres.

Tant la regidora de Cultura, Verònica Ruiz, i el director de la Banda Municipal de Castelló, Marcel Ortega, han fet una crida a la població castellonenca perquè puguen gaudir d'aquests concerts gratuïts, així mateix, l'Ajuntament de Castelló ha garantit les condicions de seguretat, reduint l'aforament dels espectacles.

El cicle donarà principi aquest divendres, 18 de setembre a les 20 hores en el Teatre del Raval i els concerts variarian entre els divendres i els diumenges, finalitzant el cicle el diumenge 4 d'octubre amb la interpretació del grup de saxofons en el Templet del Parc Ribalta. A les 12 del mig dia els castellonencs podran gaudir d'obres de John Williams, Isaac Abéniz i de peces originals dels músics de la Banda Municipal David Beltrán i Ricardo Bolós, per a posar fi a aquest esdeveniment cultural.

Lo más visto