Turisme i la UV creen un catàleg per a promoure el turisme en la Comunitat Valenciana

L'objectiu és afavorir el desenvolupament dels recursos turístics valencians

General 17 de septiembre de 2020 Redacció
Catalogo_recursos_turisticos
Francesc Colomer amb el Catàleg de Recursos territorials turístics valencians. Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana i la Universitat de València han col·laborat en la recopilació i elaboració d'un «Catàleg de Recursos territorials turístics valencians», en el qual recopilen tots aquells elements amb capacitat per a generar, de manera directa o indirecta, fluxos turístics al territori. La Universitat de València (UV) ha realitzat aquesta recerca al llarg de 2019, juntament amb el conveni de col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana.


Francesc Colomer, secretari autonòmic de Turisme, afirma que el seu objectiu sempre ha estat: «generar coneixement a favor del sector turístic, amb el qual volem compartir aquestes recerques per a contribuir a la seva professionalització i avanç permanent». Aquest projecte inclou treballs de recerca encaminats a la selecció de nous paisatges turístics, així com la cerca de recursos de primer ordre. Tota aquesta informació està recopilada en el catàleg que ha rebut per part del vicerector de la UV, Jorge Hermosilla.

Colomer afirma que el següent pas d'aquest treball consistirà en una presentació del contingut a les entitats locals de la Comunitat Valenciana. Amb això, pretén: «afavorir el desenvolupament de productes turístics experiencials per part de les destinacions turístiques de la nostra comunitat». A més, el secretari de turisme incideix en la la Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat «ja recollia la necessitat d'elaborar aquest catàleg per a impulsar la difusió, promoció i protecció dels nostres recursos turístics».

Te puede interesar
Lo más visto