L'edició de tardor de 'Oh! La cultura' arriba a Castelló amb sis espectacles d'arts de carrer

Les funcions tindran lloc els dies 18, 19 i 20 de setembre al pati del Museu de Belles Arts, l'esplanada de l'Auditori i el Passadís dels Arts

Cultura 17 de septiembre de 2020 Redacció
20.09.09_PIXELS-scaled

L'edició de tardor de 'Oh! La cultura' arribarà aquest divendres a Castelló amb sis espectacles d'arts de carrer. Les obres es troben dins del pla 'reaCtivem' de la Conselleria de Cultura i tindran lloc del 18 al 20 de setembre a espais públics i a l'aire lliure representant propostes escèniques de sis companyies valencianes gràcies a l'Institut Valencià de Cultura.

La mostra de teatre al carrer comença divendres 18 de setembre a les 19.00 hores al pati del Museu de Belles Arts amb l'espectacle 'El pirata Barba', de la companyia Xarop Teatre. A les 22.30 hores, l'atenció es traslladarà a l'esplanada de l'Auditori i Palau de Congressos, amb 'Féi', de la companyia La Fam.

Dissabte al migdia, La Troupe Malabó portarà la música i el circ al Passadís de les Arts, al parc Ribalta, amb l'obra 'Sonata Circus'. A les 19.00 hores, al mateix espai, es representa 'Oyun', a càrrec d'El Fedito. La programació d'arts al carrer conclou diumenge 20 de setembre amb dos espectacles més. Al migdia, al Museu de Belles Arts, Teatro de la Resistencia porta 'Lazarillo, el hambriento' i a les 19.00 hores La Gata Japonesa representa 'Los viajes de Bowa' al Passadís de les Arts.

La programació d''Oh! La cultura - Tardor' inclou un total de 95 propostes culturals en directe com els espectacles de carrer, activitats de música, teatre, circ i dansa en sales privades de tot el territori valencià. Tota la programació de tardor d''Oh! La cultura' es podrà consultar en el web de l'Institut Valencià de Cultura.

20.09.17_oh_la_cultura_cs

Te puede interesar
Lo más visto