Torna l'activitat esportiva a Vila- real amb millores en les instal·lacions

L'alcalde i el regidor d'Esports visiten el pavelló Joan Baptista Llorens

General 18 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
visita CTE  (2)
Ajuntament de Vila- real

El nou pavelló Joan Baptista Llorens ja forma part de la xarxa d'espais esportius del Servei Municipal d’Esports de Vila- real. Així mateix, en aquesta temporada suma sales de major grandària en el Centre de Tecnificació Esportiva, que han sigut habilitades perquè es puguen complir els protocols de seguretat per la covid-19 i es puga mantindre l'activitat de clubs i socis prèvia a la pandèmia.

Durant la vesprada del dijous, José Benlloch, alcalde de Vila- real, i Javier Serralvo, regidor d'Esports van visitar les instal·lacions per a poder comprovar el desenvolupament de les activitats, així com supervisar els espais habilitats per a desenvolupar la guia esportiva 2020-2021, que donarà principi a l'octubre, seguint els protocols establits per la Càtedra de l'esport de la Universitat Politècnica de València.

L'alcalde ha agraït als tècnics municipals “la seua gran faena” amb la condició d'establir tots els protocols de seguretat i reprendre les activitats incorporant noves instal·lacions i espais en la xarxa municipal. El pavelló Joan Baptista, que va ser construït pel Vila-real CF, és el cinqué pavelló de la ciutat, la qual cosa significa comptar amb un pavelló esportiu per cada 10.000 habitants, la qual cosa situa al municipi com a referent en instal·lacions esportives, explicava Benlloch.

Les noves instal·lacions acullen als entrenaments del Vila- Sport Futbol Sala i dels clubs de gimnàstica rítmica, Vila-real i Aitana; a partir d'octubre, quan es reprenga l'agenda esportiva, també es realitzaran activitats dirigides del SME. A més, a les sales polivalents també entrenen el club de boxa i el club de karate, i una d'elles també es destinarà a activitats dirigides.

Un servei per als socis

En el Centre de Tecnificació Esportiva (CTD), el Servei Municipal d’Esports ha habilitat sales de major grandària. Aquests nous espais, al costat de la resta d'instal·lacions esportives de la ciutat, permetran “donar servei a tots els socis del SME, al voltant de 8.000, i garantir les 3.100 places d'activitats dirigides de la nova campanya esportiva, segons ha indicat Serralvo. Algunes de les activitats que es realitzaran en el CTE seran pilates, ioga, ritme fit, cicle ritme o GAP, entre altres.

De la mateixa forma, l'alcalde ha volgut destacar: "hem posat totes les mesures per a, amb prudència i responsabilitat, seguir endavant, de la mà dels vora 70 clubs esportius de Vila-real, les empreses esportives i tota la societat, amb el nostre projecte de ciutat de l'esport, que no només és una aposta per la salut sinó que també genera economia". L'alcalde ha tornat a animar als veïns i veïnes a fer-se socis de l'SME per a gaudir de tota l'oferta esportiva i ajudar al manteniment de totes.

Te puede interesar
Lo más visto