L'Ajuntament de Peníscola proposarà amb els Pressupostos Participatius del pròxim any el 21 de setembre

Els veïns proposaran les seves propostes mitjançant el Servei d'Atenció Ciutadana

Política 19 de septiembre de 2020 Redacció Redacció
imagen648g
Ajuntament de Peníscola. Ajuntament de Peníscola.


L'Ajuntament de Peníscola proposarà amb els Pressupostos Participatius del pròxim any. La regidoria de Participació Ciutadana començarà el dilluns el procés per a rebre propostes de la ciutadania a incloure en el pressupost municipal de l'any pròxim. Tots els ciutadans empadronats en el municipi i majors d'edat tindran dret a realitzar les seves propostes al consistori. Per a això, hauran de fer-ho mitjançant un formulari a través del Servei d'Atenció Ciutadana entre els dies 21 i 25 de setembre. Els ciutadans podran accedir al formulari a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament (https://sede.peniscola.org/), o en el propi SAC.



Una vegada estiguin totes les propostes; els tècnics municipals les avaluaran, les informaran i si s'ajusten a competències municipals, efectuaran les memòries valorades corresponents per a saber el cost de cada inversió proposada. Encara així, només les propostes ben informades pels tècnics municipals seran estudiades per la Junta de Portaveus i les candidates per a ser sotmeses a votació estaran exposades al públic en el Tauler d'anuncis, així com en la Seu Electrònica.



La votació serà mitjançant el dipòsit de paperetes en una urna situada en el SAC, precintada per funcionaris municipals abans d'iniciar la votació. Pròximament, serà anunciat el termini per a poder realitzar la votació, acció que podran realitzar totes aquelles persones majors de 18 anys empadronats a Peníscola. La proposta o propostes més votades es remetran a l'Alcaldia per a la seva incorporació al projecte de pressupostos per a l'exercici 2021.

Te puede interesar
Lo más visto