Els veïns d'Onda donen els 5.238 euros del concert solidari de Luz Casal a la lluita contra el càncer

El donatiu es donarà de forma íntegra a l'Associació Castelló Contra el Càncer i l'Associació Espanyola Contra el Càncer

General 19 de septiembre de 2020 Redacció
IMG_1620

Els veïns d'Onda, representats per l'alcaldessa, Carmina Ballester, i la regidora de Festes, Maria Prada de Conflent, van lliurar de forma solidaria ahir dos xecs per valor de 2.619 euros a l'Associació Castelló Contra el Càncer i l'Associació Espanyola Contra el Càncer. Els diners provenen del donatiu que els onders van realitzar durant el concert solidari de Luz Casal que va tindre lloc durant la passada Fira d'Onda i que va ser gratuït per als veïns de la localitat.

El xecs van ser recollits per els presidents provincials de ambdues entitats, Ramón Royo, per part de ACCC, i Carlos Camahort, per part de AECC. A l'acte també va participar el director de l'Institut Oncològic de l'Hospital Provincial de Castelló, Carlos Ferrer, qui ha rebut el donatiu de la ACCC. 

Ballester va explicar que "és un orgull que un poble solidari com Onda es bolque a aportar el seu granet d'arena a la investigació i lluita contra aquesta greu malaltia. Trasllat el meu agraïment a tots els que ho han fet possible". 

Te puede interesar
Lo más visto