Nules finalitza les obres del CEIP Lope de Vega

És la primera actuació del Pla Edificant de la Consellería de Educació

General 19 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
IMG_6400
Ajuntament de Nules

Aquesta setmana ha finalitzat la primera de les actuacions que estan emmarcades en el Pla Edificant de la Conselleria d'Educació. Aquest programa pretén millorar les infraestructures educatives en la localitat de Nules ha complit el seu primer objectiu, el CEIP Lope de Vega.

Amb una inversió de més de 300.000 euros, el centre educatiu ha reformat l'antic habitatge del conserge per a habilitar-la com a cuina i menjador, de la mateixa forma s'ha adequat el vell menjador escolar com un espai polifuncional. 

Les reformes van començar el mes de juliol de l'anterior any i han comptat amb una inversió total de 315.873,05 euros. Davant això, David García, alcalde de Nules ha mostrat satisfet que que “gràcies a aquesta iniciativa de la conselleria s'estan millorant les instal·lacions educatives de Nules, de fet en unes setmanes finalitzaran també les obres que s'estan duent a terme en el CEIP Pius XII i en el CEIP Jaume I”.

Així, per a acabar de complir el Pla Edificant, a més del CEIP Pius XII i Jaume I, també es beneficiaran l'Escola Infantil de primer cicle Els Teuladins on s'està duent a terme una reforma integral, i el CEIP Cervantes.

Te puede interesar
Lo más visto