Cs de Borriol valora que el Govern de conveniència entre Veïns y Compromís els eixirà molt car als veïns

El portaveu, Javier Ramos, assegura que "els nacionalistes ja tenen el soci que buscaven per avalar la seua pujada d' impostos"

Política 18 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
IMG_5690

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Borriol, Javier Ramos, ha valorat l'acord de Govern entre Veïns de Borriol i Compromís i, en aquest sentit, l'ha titllat de "matrimoni de conveniència perquè com bé sabem els seus desacords han sigut habituals des que van trencar el seu pacte". "Veurem si aquest amor és igual de durador que en l'anterior legislatura, on a penes va durar uns mesos" ha recordat Ramos, qui s'ha preguntat "quant li costarà als veïns la reedició d'aquest pacte interessat, ja que, cal recordar, Compromís buscava desesperadament un soci no per a dotar d'estabilitat al municipi, sinó per a poder avalar la seua pujada d'impostos del seu pla de sanejament". "Volem que a més de comptar els projectes que presumptament duran a terme, li diguen als veïns si hauran de rascar-se les butxaques encara més, malgrat la crisi provocada per la pandèmia".

En aquest sentit, el regidor ha assegurat que "és una pena que Veïns s'haja venut al millor postor i ara faça una esmena a la totalitat de les seues polítiques fins al moment". "D'impedir tirar avant assumptes importants com l'adequació de carrers o la compra del vehicle per a Serveis Públics a llançar-se als braços de la formació nacionalista, això es diu incoherència política, nul compromís amb els borriolencs i interés partidista", ha criticat el portaveu. 

Finalment, l'edil ha manifestat que "des de Cs continuarem proposant una política útil, honesta i sense plecs, però sobretot tractarem d'evitar que els veïns afronten una altra pujada d'impostos".

Te puede interesar
Lo más visto