La Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià llança una convocatòria extraordinària de les proves C1 de valencià

La primera part de l'examen es realitzarà el 31 d'octubre i la segona el 28 de novembre

General 19 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
efe20200623135506pd0172

El Ple de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV) ha convocat una prova extraordinària del nivell C1 de valencià que es realitzarà en dos dies: el 31 d'octubre i el 28 de novembre. En el primer dia els alumnes faran la primera part de la prova, en la qual seran examinats sobre comprensió escrita, estructures lingüístiques i expressió escrita. Durant el segon dia, s'enfrontaran a la part d'expressió i interacció oral.


La matrícula es farà de manera telemàtica entre el 28 de setembre i el 2 d'octubre, tots dos dies inclosos, fins que s'acaben les places. Aquesta convocatòria comptarà amb 11.000 places i es realitzarà en 15 seus diferents. En el cas de les comarques de Castelló, l'oferta és de 1.500 places: 1.000 a Castelló i 500 a Vinaròs.


Donades les circumstàncies en les quals ens trobem per la crisi sanitària del coronavirus, es prendran les mesures necessàries per a garantir que les proves siguen llocs segurs. Els participants podran trobar totes les mesures que hauran de cumplir, abans i durant els exàmens, en la pàgina web de la JQCV. Una de les mesures que es durà a terme és un control d'accés perquè no es produïsquen aglomeracions i s'haurà de respectar la distància de seguretat de 1,5 metres. A més, als participants se'ls prendrà la temperatura abans d'entrar als exàmens.

Te puede interesar
Lo más visto