El Castelló cau derrotat per 0 a 1 a la seua estrena en Castalia

Una floritura en el minut 18 sentenciaria el triomf del club malagueny

Esports 21 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
cronica-cd-castellon-malaga-cf

El CD Castelló va perdre per un gol a zero, en el seu estadi, en la segona jornada de la lliga Smartbank contra el Màlaga. Els. d'Óscar Cano van encaixar molt prompte un gol que no van ser capaços de remuntar, ni amb res l'artilleria de la plantilla en atac.

Cano va repetir el mateix onze que li va donar la victòria la primera jornada, excepte el porter Campos, que continua lesionat. No obstant això, la sort del club no va ser la mateixa que la setmana passada quan en el minut 18, el jugador malagueny, Ramón Enriquez, es va traure una floritura de la cistella, amb bastant fortuna, que va entrar per tota l'esquadra d'Óscar Whalley.

L'equip va donar una millor imatge després del gol. En la segona part, el míster va canviar el sistema, i va ficar a un altre davanter per a jugar amb un 4-4-2. El perill apareixia quan els companys buscaven la banda de Marc Mateu, perquè aquest la centre buscant la rematada dels puntes. El joc per les bandes va ser el que va ocasionar el perill del Castelló en l'àrea del Màlaga, qui, des del gol no va tornar a tirar una sola vegada a porta.

Malgrat les insistències i les freqüents internades a l'àrea en els últims minuts, el CD Castelló no va ser capaç de veure porteria. No obstant això, les sensacions i el joc de l'equip són molt positives, l'encert de cara a gol va ser decisiu, perquè el Castelló va superar amb escreix al Màlaga a vegades. 

Els fitxatges continuen adaptant-se i jugant minuts, com la setmana passada, els minuts de Ledes van ser molt bons i possiblement troba la titularitat en la següent trobada. En la pròxima jornada, el Castelló tornarà a jugar dissabte a les 18.15 i ho farà front a un vell conegut, el Logroñés, a qui el club li guarda una revenja.

Te puede interesar
Lo más visto