L'Ajuntament de Vila-real promou l'insercció laboral de les persones amb capacitats diferents

El programa XiCaEs beneficiarà a 9 persones que podran realitzar pràctiques remunerades durant huit mesos

General 21 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
CR-Vila-real-presentación-Dinserta-1024x661
Fundació Caixa Rural Vila-real

La Fundació Caixa Rural Vila-real i l'Ajuntament de Vila-real posen en marxa la segona edició del programa d'inserció soci-laboral que està dirigit a persones que tinguen una discapacitat reconeguda superior al 33 %. 

Aquest projecte té com a objectiu oferir una oportunitat laboral, tant en els diferents departaments municipals com en la pròpia fundació, a les persones amb diversitat funcional. La duració del projecte és de 8 mesos, donarà principi a l'octubre i finalitzarà al maig i es beneficiaran 9 persones que hauran de treballar mitja jornada per un salari de 500 euros. 

El programa s'emmarca dins del conveni anual que hi ha entre l'Ajuntament de Vila-real i l'associació XiCaEs, que depén de la Fundació Caixa Rural. Aquest conveni busca l'atenció i inserció de persones amb discapacitat i està dotat amb 300.000 euros. La sol·licitud per a poder optar a aquest treball es podrà realitzar fins al 30 de setembre mitjançant un formulari que es troba en la pàgina web de la Fundació Caixa Rural Vila-real. 

El   regidor   de Serveis      Socials,   Álvaro   Escorihuela,   ha   destacat   la importància del projecte: “En 2019 duem a terme una primera edició d'aquest programa, gràcies al qual un total de set persones van poder exercir funcions en dependències municipals per a millorar les seues habilitats socials, adquirir experiència laboral i rebre també una formació complementària”, recorda l'edil, que també ha recordat que les tasques s'adaptaran als protocols establits per la COVID-19.

Te puede interesar
Lo más visto