El pròxim cap de setmana se celebra la cinquena edició del MUT! a Castelló

El festival comptarà amb actuacions de teatre i de dansa en el Passadís i en la plaça Hort Sogueros

Cultura 21 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
CirqueRouges-Sodade

Aquest cap de setmana tindrà lloc a Castelló la cinquena edició del festival MUT!, Festival Internacional d’Arts Escèniques sense Text, organitzat per la Regidoria de Cultura. En aquest festival, una dotzena de companyies nacionals i internacionals desplegaran el seu art a la ciutat. Els escenaris del festival seran el Passadís dels Arts, amb tres espais escènics, i la plaça Hort Sogueros.

La regidora de Cultura Verònica Ruiz ha assegurat que han multiplicat els esforços perquè aquest festival siga una activitat segura i es complisquen totes les mesures sanitàries. Enguany s'incrementaran els passes per a garantir els aforaments i els espais seran higienitzats en acabar cada funció. Serà obligatori complir la distància de seguretat interpersonal de 1,5 metres i els aforaments dels espectacles seran limitats. La regidora ha afegit també que presenten una programació «carregada d'espectacles per a tota mena de públics, que han sigut premiats i reconeguts internacionalment» i amb el que volen apostar pels professionals de la cultura.

Sergio Heredia, El representant de l'organització del MUT!, ha explicat que el festival tindrà una programació estàtica, molt variada i amb una selecció exquisida, amb la qual acostarà al públic de Castelló espectacles amb una llarga trajectòria que mai han passat per la ciutat. La programació es pot consultar en la web www.festivalmut.com, així com els horaris i les localitzacions.

Te puede interesar
Lo más visto