L'hosteleria de Castelló es reivindica per a evitar el tancament de locals

El 20% dels locals no han tornat a obrir després del confinament

General 22 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
15885339795805

Els hostalers i hostaleres de la Comunitat es van manifestar ahir enfront del Palau de la Generalitat demanant un rescat al govern per a reobrir locals, posar fi a les limitacions horàries, i acordar ajudes al sector.

Fins al moment, el 20% dels locals no ha tornat obrir després del confinament, i es preveu que abans que acabe l'any, la xifra ascendirà al 30%. El president de Ashotur, Carlos Escorihuela insisteix en la importància d'un sector que compta amb més de 33.000 empreses i 160.000 treballadors.

El president augura un final d'any molt dolent, comparat amb l'estiu, i demanda urgentment ''mesures econòmiques i incentius'' per a un sector al qual li ficarà al llit subsistir. A més, assegura que les infeccions es donen més en altres ambients que en l'hostaleria.

El president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Salvador Navarro, comenta que la llei hauria de ser justa, i haurien de pagar les conseqüències els qui ho han fet malament des del principi.

D'altra banda, els empresaris insisteixen a traure profit de la situació i invertir en el turisme nacional com el bo espanyol. La idea és fidelitzar al turista que ha romàs a Espanya durant les seues vacances, i explotar aqueixa via de turisme.

Te puede interesar
Lo más visto