La Fiscalia demana 30 anys de presó per a Tellado per l'assassinat del seu ex sogre i ho titlla de "pel·licula de terror"

És el primer judici amb jurat popular que se celebra durant la covid-19

Successos 22 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
1314538_1

El primer judici amb jurat popular en un moment marcat per la COVID-19 es va celebrar ahir a la Ciutat de la Justícia de Castelló. La vista, que s'hauria d'haver celebrat el maig passat, s'ha dut a terme en la sala d'actes de l'edifici, durant diverses jornades i complint totes les mesures sanitàries i de prevenció establides.

Antonio Tellado és acusat de matar a navallaes al seu ex sogre al Grau al març del 2018. La Fiscalia sosté que l'acusat, que ja ha sigut condemnat anteriorment per homicidi, segrest i violació entre altres, tenia la  intenció de “causar el major mal possible a la seua exparella”, qui l'havia denunciat per maltractament i violació. 
El dia dels fets, Tellado es va dirigir a la casa de la unitat familiar de la dona, no obstant això, després del seu fallit intent per localitzar-la, va atacar als familiars que hi havia en el domicili, provocant la mort de l'home de 70 anys.

Retard en la sessió 

La sessió d'ahir, prevista per a les 10, es va retardar dues hores. Aquest retard es deu al fet que, pel que sembla, per un error administratiu el trasllat del processat no s'havia efectuat i aquest seguia en el centre penitenciari d'Albocàsser.

 
La Fiscalia va assenyalar que el succeït era una “autèntica salvatjada” i era propi d'una “pel·lícula de terror”. El fiscal va recordar que el processat es va presentar en el domicili amb una arma blanca i en veure que no estava la seua exparella va amenaçar de mort i va retindre als familiars.

A més, l'acusat va despullar la filla de qui fora la seua núvia, la va grapejar i li va tallar els tendons de les mans. Va ser en aqueix moment quan Casimiro Díaz es va interposar per a defensar a la que considerava com la seua néta.

El jurat, format per set dones i dos homes, ahir va començar a deliberar sobre el succeït després de rebre l'objecte del veredicte. La Fiscalia demana més de 30 anys de presó per a Antonio Tellado, a qui se l'acusa dels delictes d'homicidi, lesions, agressió sexual, amenaces, aplanament i trencament.

Te puede interesar
Lo más visto