La subdelegada del Govern a Castelló i el president de l'Autoritat Portuària visiten les obres, que conclouran al desembre

La rehabilitació de l'edifici es va adjudicar finalment per un import de 396.000 euros

General 22 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
Aduanas

La subdelegada del Govern a Castelló, Soledad Ten, i el president de l'Autoritat Portuària de Castelló, Rafa Simó, han visitat hui les obres de l'edifici de Duanes que se situa en el moll de Costa. Els treballs conclouran al desembre i es preveu que el trasllat definitiu es produïsca al llarg del mes de gener. Amb això el port de Castelló recuperarà un servei que va deixar de prestar-se a l'abril de 2012.

Tots dos responsables han posat en valor la importància que els diferents tràmits administratius relacionats amb la inspecció de les mercaderies es realitzen en l'entorn portuari, atés que millorarà el servei que es presta als seus usuaris i augmentarà la competitivitat de PortCastelló.

Cal recordar que l'Agència Tributària va haver de llançar una segona convocatòria del projecte, després que la primera es declarara deserta. Finalment, la rehabilitació de l'edifici es va adjudicar finalment per un import de 396.000 euros.

Les actuacions comprenen el reforç estructural de l'immoble, substitució de la coberta, impermeabilització de terrasses i implantació d'oficines en la planta baixa. S'ha contemplat un espai específic per a prestar el servei de campanya de la renda de l'Agència Tributària. En total exerciran les seues funcions en aquest edifici entre 11 i 13 funcionaris.

Rafa Simó i Soledad Ten han estat acompanyats en la visita per la directora del port, Ana Ulloa, el delegat de l'Agència Tributària, Manuel Rodríguez, i el cap de despatx de duanes, Alfredo Pascual.

Te puede interesar
Lo más visto