L'Ajuntament de Vinaròs inicia les labors de neteja i desbrossament de barrancs i rius

El treball de neteja pretén evitar possibles inundacions de cara a la tardor

General 23 de septiembre de 2020 Redacció
barrancs2_xl

L' Ajuntament de Vinaròs ha iniciat hui les labors de neteja i desbrossament de barrancs i rius en els primers 500 metres de la costa, amb l'objectiu de evitar possibles inundacions en cas de produir-se pluges intenses en aquesta tardor.

La regidora d'Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha apuntat que els treballs de neteja pretenen deixar els barrancs de la localitat en "òptimes condicions", de cara a possibles inundacions en cas que la tardor porte fortes precipitacions. "Es fonamental netejar les restes vegetals i retirar també el fem o grans voluminosos per a permetre la circulació fluida de l'aigua", assenyalava Morellà.

Les labors de neteja, que ja han arrancat, inclouran tasques de desbrossament a les desembocadures del riu Sénia i Cervol, així també com en els barrancs del Triador, Barbiguera, Saldonar, Salines i Aiguadoliva. A més, també es retirarà el fem que la gent llança de manera irregular, per a permetre la circulació fluida de l'aigua.

Morellà ha apuntat que aquest tipus de tasques estan emmarcades dins del contracte de neteja viària de l'Ajuntament, són rutinàries i es duen a terme dues vegades a l'any.

Te puede interesar
Lo más visto