Castelló contracta 22 persones en desocupació del règim agrari per a millores en séquies i camins rurals

L'Ajuntament àmplia d'un a tres mesos els treballs i destina 195.000 euros per a aquest programa d'ocupació temporal

General 23 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
castello-de-la-plana-1_xl

L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria d'Ocupació, ha contractat 22 persones en situació de desocupació del règim agrari dins del projecte de treballs de reforç en camins i parets de séquies i camins rurals de titularitat municipal. La contractació, de caràcter temporal, s'amplia aquest any d'un a tres mesos. El programa suposa una inversió total de 195.077 euros, dels quals 175.785 euros són subvenció fruit del conveni amb el Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) amb els ajuntaments per a la contractació de persones en situació de desocupació agrària i amb l'objectiu de realitzar obres i serveis d'interés general i social.

La regidora d'Ocupació, Patrícia Puerta, ha explicat que aquestes contractacions van destinades a “millorar les oportunitats laborals, també en aquells sectors de la població amb ocupació estacional, amb contractacions per a desenvolupar treballs d'interés per a la ciutadania”. Enguany, s'han contractat 22 persones (4 dones i 18 homes) des d'aquest mes i fins al 30 de novembre.

Aquestes contractacions s'emmarquen dins del conveni subscrit entre l'Ajuntament de Castelló i el SEPE per a promoure treballs en séquies i camins rurals municipals consistents en la consolidació de vorals, cunetes o parets de séquies, que ajuden a reafirmar els camins rurals del municipi, afavorint el trànsit de vehicles agrícoles en incrementar-se la superfície útil dels camins. Les obres a desenvolupar enguany es desenvoluparan en la senda de la Palla, Quadra Quarta de Dalt i Caminàs.

Te puede interesar
Lo más visto