La Conselleria d’Economia llança tres Laboratoris de Transformació Social

Els laboratoris tractaran sobre «Objectius de Desenvolupament Sostenible», «Participació Social en l'empresa» i «Participació públic-cooperativa»

Economía 23 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
200923_Laboratorios_Transformacion_Social_1
Economia presenta el llançament de Laboratoris de Transformació Social. Generalitat Valenciana

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball busca difondre els principis i les bones pràctiques de l'economia social i traslladar-les a la resta d'actors dels sectors productius valencians, per això ha posat en marxa tres laboratoris de Transformació Social. Aquests laboratoris versaran sobre diferents temàtiques relacionades amb la transformació social a les empreses.

La Direcció General d'Emprenedoria i Cooperativisme de la Conselleria d'Economia Sostenible ha sigut l’encarregada de posar en marxa els laboratoris per a donar resposta a la necessitat, detectada a les taules de reconstrucció de l'economia valenciana, d'aprofundir i obtenir dades per mesurar el grau de transformació social que existeix a les empreses valencianes i a l'administració pública. 

El primer laboratori serà «LAB-ODS» i s'ocuparà dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Vol constituir-se, a més, el primer observatori d'ODS en la Comunitat Valenciana.

El segon  serà el de «Participació Social en l'empresa», on s'analitzaran les polítiques de participació en l'empresa i d'accés dels i les treballadores a la metodologia en la presa de decisions en l'empresa.

Per últim el LAB de «Participació públic-cooperatiu» que serà desenvolupat per IUDESCOOP, aprofundirà en l'anàlisi de les polítiques públiques i la seua implicació amb el sector de l'economia social i el cooperativisme.

Te puede interesar
Lo más visto