Moren dos usuaris d'una residència de majors a Vila-real

28 residents són positiu dels 37 registrats

Sanitat 23 de septiembre de 2020 REDACCIO
domusvi-vila-real-640x300
Residència a Vila-real. Vila-real informació

La residència de majors DomusVi de Vila-real, que es troba prop de l'Hospital de la Plana, registra dos morts per coronavirus. En l'actualitat 9 residents es troben hospitalitzats i els casos positius ascendeixen a 37, dels quals nou són treballadors i 28 usuaris de la residència. 

Els ancians estan confinats en les seues respectives habitacions amb l'objectiu d'evitar la propagació de virus i que no hi haja nous contagis en aquest centre que compta amb uns 130 residents. 

La Conselleria de Sanitat supervisa les instal·lacions de la residència, que no va tindre cap positiu en durant l'inici de la pandèmia. Mentrestant, també s'investiga la residència de Llíria per presumptes maltractaments cap als ancians i que, igual que la residència de Vila-real, també pertany al grup DomusVi.

Aquest grup també és l'encarregat de gestionar la residència d'Alcoi que la Conselleria de Sanitat preveu revertir per suposades males pràctiques, sent la primera de la Comunitat que el Consell rescatarà.

Actualment en la Comunitat hi ha algun cas positiu en les residències de majors, 3 d'ells a la província de Castelló, 16 a Alacant i 25 a la província de València; cap d'aquestes residències està intervinguda per Sanitat.

Te puede interesar
Lo más visto